Nykyajan elämä on erittäin vaikeaa varsinkin mikäli ei tapa aikaansa TV:n tai pelien ääressä. Onneksi minä sentään olen tutustunut näihin viihteen aarreaittoihin. Minulla on myös selvä käsitys juuri niistä parhaista sarjoista mitä TV:stä löytyy. Muistettavahan on että jotkut sarjat vain ovat parempia kuin toiset.

1) Rooma: Vihdoinkin oikaesti historiallinen sarja television puolelle. Elokuvat ovat jo täynnä erilaisia "supersankari"-historia esityksiä, ja nyt olemme saaneet ainakin jossain määrin realistisen sarjan ja uuden pilarin mihin jopa elokuvien tulisi pyrkiä historiaa kuvatessaan. Nyt vain kun Rooman tekijät levittäisivät aihealueensa ensi kerralla kokonaan toiseen historian aikaan, vaikkapa siihen kun Espanjalaiset ja ne muut tuhosivat Inkojen ja Mayojen kulttuurit Etelä- ja Väliamerikan metsissä

2)Pako: Amerikkalaiset sarjat, mitkä tulevat ulos melutoosasta ovat käytännössä kaikki massaviihdettä, enkä rupea edes väittämään etten siitä nauttisi. Toisaalta elokuvissa jotkut voivat väittää edustavansa sitä "pien"-ryhmää, joka katsoo vain oikeaa laatua mitä massat eivät ole huomanneet. Se vaikuttaakin minusta aika moiselta turhamaisuudelta, sillä monet massaviihde elokuvat ja sarjat ovat hyviä. Eri asia se on sitten tietenkin vaikkapa Scifin puolella, jota elokuviin saadaan erittäin vähän. Pakoon takaisin. Se on sarjana yksinkertaiseen ideaan pohjautuva, lopputulos on ainakin jossain määrin ennustettavissa oleva. Se kuitenkin pohjautuu siihen nykysarjojen vastaiskuun tosi-TV:tä vastaan, Tunnelmaan ja juoneen. Tunnelma pitää joka jakson toiminnassa ja juoni sitoo jaksot monimutkaisena vyyhtenä toisiinsa.

3)Lost: Hitaasti mutta varmasti se on irroittamassaan otettaan minusta Houselle, mutta ainakin vielä sen intensiivinen tunnelma pitää otteessaan. En häpeä myöntää, se on hyvä.(Eikä se ole hyvä, jos sitä yrittää katsoa valot päällä ja keskustellen jostain roskasta vierustoverille, te Lostia sen alkuajoista haukkuneet idiootit)(Ymmärrän toki jos olet nyt jo pudonnut, mutta mahdollisuus pitäisi aina antaa.)

4)House: En ole perinteisesti seurannut sairaalasarjoja, enkä uskonut koskaan aloittavani, mutta Nelosen ehkä kaikkien aikojen parhaat sarjamainokset saivat minut muuttamaan mieleni. en voikkaan vastustaa enää Housen kutsua, vaikkakin digiboksin kautta välittömästi Lostin jälkeen. Tätä sarjaa ei kanna pitkäaikainen, elämää suurempi juoni, vaan vanhojen kunnon sarjojen tavoin se luottaa näyttelijöiden vetovoimaan ja jokaiseen jaksoon kokonaisuutena. Se ei siis aiheuta samanlaista pakkoa nähdä seuraava jakso kuin Lost alkuaikoina

5)Hauskat kotivideot: Mitä tästä sanomaan. Amerikkalaiset videot ovat noin tuhat kertaa hauskempia ja paremmalla kuvanlaadulla kymmenen vuotta sitten kuvattu, kuin nykysuomalaiset kömmähdykset. Tämä voitaisiin laskea tositeeveeksi, mutta en jaksa nipottaa. TV:stä ei tule nyt muita hyviä sarjoja, jotka kuvaavat ihmisiä heidän noloimpina hetkinään.

6)Katson myös näitä sarjoja: Täydelliset naiset(Ei, en häpeä hetkeäkään), Amazing Race(helposti Paras tosi-TV ikinä.), Selviytyjät(Käytännössä klassikko), vvv( vain koska silloin ei muuta tule), Päivien viemää(joskus), Murhasta tuli totta(joskus), DrPhil(en häpeä, vaikka olen mies), iso kasa puolen tunnin komediaa, Tilt.tv, Doctor who(pyrin)

7)Häpeän koska en ole katsonut näitä sarjoja: Deadwood, Taisteluplaneetta Galaktiga(pahin kömmähdykseni ja suurin aiheeni häpeään TV:n tuntijana), Sopranos, Monk

8) Nauran niille ketkä katsovat näitä sarjoja: OC, Everwood, Greyn anatomia, Joka ikinen sarja missä puhutaan suomea(varsinkin Big Brother ja muut sellaiset), kaikki ei mainitut sarjat aikaväliltä 12.00-18.00.