Nykymaailma on kallis. Elokuvalippujen hinnat alkavat vasta seitsemästä eurosta ja joistain saapulittaa jo kymmennenkin euroa. Sitten kunn elokuvat tulevat DVD:lle yhden levyn versio maksaa pari kymppiä, 2 levyn 25 euroa ja vähän päälle. Vuokrattunakin ensi-illat maksavat neljä euroa päivältä. Enä sitten pelit? Uuden konsolisukupolven aikana pelit ovat kivunneet seitsemään kymppiin ja konsolit maksavat monia satoja euroja. Pian täytyy ostaa parin sadan euron digiboxi, jotta pystyisi edes katsomaan TV:tä.O se elämä niinku tosi kallist.

Väitteet, joitka äsken esitin ovat kaikki täynnä porsaanreikiä, ja jokunen on peräti puhdasta valetta. Nykyäänkin saa tavaraa halvalla, euroista huolimatta. Juolulahja pariakymppiä ei kannata tuhlata huonosti, vaan parempi ostaa paljon, jos roskaa täytyy ostaa.

Elokuvaliput ovat toki tavallisissa elokuvateattereissa kalliita, mutta näkee niitä leffoja isolta kankaalta myös muualta. Monien kuntien kunnataloissa on iso sali, jossa on videotykin tyylinen härpätin, ja sinne tulee usein pari näytöstä viimeisimmästä hitistä. Tämä ei tapahdu ihan ensi-illan aikana, mutta aivan sen jälkeen. (Itse käyn ihan teatterissa katsomassa elokyuvani)

DVD:t ovat toki ilmestyessään kalliita, mutta vähän järkeä. Jos odottaa pari kolme kuukautta, elokuvasta saa parin DVD:n version kympillä, ja kuukausi lisää, niin leffasta on kympillä ilmestynyt kolmen levyn versio(ainakin isoimmat elokuvat). Näitä kannattaakin ostaa, kerätä niitä aina välillä vuoden ajan, hankkia sitten 20 000 palan palapeli ja antaa niiden extrojen pyöriä taustalla kun samalla itse yritätä koota palapeliä. (muista ottaa pari viikkoa vapaata töistä).

Vuokravideoita saa myös muina kuin ensi-iltoina ja muualta kuin ärrältä. (Itse EN vuokraa)

Uusien konsolien pelit ovat/tulevat olemaan kyllä kalliita, mutta esimerkiksi Pleikkai kakkosen ja Xboxin pelit halpenevat. valmistavat haluavat myydä pois myös huonomman näköiset "vanhojen" konsolien pelit, jote he tekevät sen halvemmalla. Samalla, jos ostat halvalla konsolin, vaikka jommankumman aikaisemminmainitun, sille on paljon vanhempiakin pelejä, jotka näyttä kyllä tarpeeksi hyviltä nekin. Uusissa peleissä toimii toki klassinen alelaari odotus.

Harva tekee mitään kalliilla digiboxilla, sillä sen kanssa toimivat myös se vanha videonauhuri. Toisaalta jos kerää elokuvansa televisiosta kannattaa hankkia digiboxi tallentavalla DVD asemalla. Kiintolevyä ei silloinkaan tarvita, ja suurinkin sellainen tulee joskus täyteen. Sata tuntia on yllättävän lyhyt aika. Muistakaan joulun jälkeen nämä vihjeet. Ja muistakaa, että kaikki on halvempaa joulun JÄLKEEN, osta silloin itsellesi, älä nyt.