Kaikkea löytyy kaupoista, mutta kaikkea ei voi ostaa, jo rahankin takia. Tämä on tullut minulle vastaan useamman kerran, joten usein olen tyytynyt, vaikka itten vähän huonompaakin, jo nähtyyn toimintaelokuvaan/fantasiapeliin/scifikirjaan. Olen kuitenkin oppimassa, että tämä ei ole ainoa vaihtoehto elämälle, sillä muutakin tarjontaa on olemassa.

Tärkeimpänä asiana ylittäessä tottuja genrerajoja ovat tuotteet, millä ylitetään, otetaan esimerkiksi vaikka elokuvat. Sen sijaan, että ottaisen sen nähdyn, ja keskinkertaisen tuotoksen (ala Van Helsing), kannattaa ottaa toisen genren klassikko, oli se sitten draamaa tai kauhua. Aina kannattaa yrittää. On myös muistettava, että ei ikinä kannata aloittaa ylitystä huonolla elokuvalla, ei edes keskinkertaisella. Toki voi ottaa myös jonku rajoja sekoittavan. (draaman suuntaan voi lähteä Aviatorilla, toimintaa kohti vanhemmat voi johdatella Viimeisen samurain tai Kingdom of heaven:n avulla. Eikä day after tomorrow varmasti petä ketään. Visualista taidetta etsivien kannattaa toki valita War of The worlds.

Sama pätee niin kirjoihin (paitsi että niissä kannattaa valita ohut opus ala Linnunradan käsikirja liftareille tai War of the worlds) kuin peleihinkin.